Γυμναστικός Σύλλογος Άτλαντας 2008 Καρπενήσι

Ελεύθερος ΧρόνοςΓυμναστήρια - Σύλλογοι Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη 14/11/2013, 17:45:52

Απώλεια βάρους - Φυσική κατάσταση - Ενδυνάμωση - Υγεία

Ελάτε να χορέψουμε σε ρυθμούς λάτιν (Merenque, Salsa, Cumbia, Reggaeton, Flamenco, Samba) με σκοπό την σωστή διατήρηση τους σωματικού βάρους, αύξηση αυτοπεποίθησης, συντονισμός κινήσεων, ανάπτυξη ισορροπίας, μνήμης, προσοχής, συγκέντρωσης, εκτόνωσης και χαλάρωσης.

Pilates
Στο μάθημα δίνεται έμφαση στην σταθεροποίηση και τον έλεγχο του σώματος. Οι ασκήσεις εστιάζουν στην περιοχή της κοιλιάς, της πλάτης, στα χέρια και τους γλουτούς. Συμπεριλαμβάνονται και ασκήσεις ευλυγισίας. Ισορροπημένος τρόπος εκγύμνασης για μία υγιή σιλουέτα.

Yogalates
Συνδυασμός yoga και pilates που βοηθά στην ενδυνάμωση του σώματος. Δημιουργήστε καλοσχηματισμένο και δυνατό σώμα με σωστή στάση, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης.

Yoga Begginers
Δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ yoga? Η hata yoga είναι η πιο διαδεδομένη σε όλο το δυτικό κόσμο. Γνωρίστε τις τεχνικές αναπνοής (pranayama), τις στάσεις για ενδυνάμωση σώματος (asanas), χαρίζοντας στο σώμα σας ευεξία και υγεία.

Step by Step
Ενδυνάμωση σώματος, καύση λίπους, αερόβια άσκηση γνωρίζοντας το step...

Aerobic
Αερόβια άσκηση με απλά και σύνθετα βήματα και στο δεύτερο μέρος ασκήσεις για σφιχτά πόδια, γραμμωμένη κοιλιά & δυνατά χέρια.

Fight Bo
Συνδυασμός πολεμικών τεχνών με δυνατή μουσική και έντονη αερόβια δραστηριότητα που σε γεμίζει ιδρώτα και ενέργεια!

Legs and Abs
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης και σύσφιξης σε συνδυασμό με step, μπάρες, αλτήρες, λάστιχα. Γυμνάστε όλο το σώμα βελτιώνοντας το σχήμα του και αφαιρώντας πόντους.

12593