Το info-karpenisi.gr χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα μονοπάτια με σήμανση προτείνει για εσάς αξέχαστες διαδρομές πεζοπορίας στην αξεπέραστη σε ομορφιά Ευρυτανική φύση. Ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για τα διαθέσιμα μονοπάτια που διασχίζουν το Καρπενήσι αλλά και την Ευρυτανία.
Τι προτιμάτε? Άσφαλτο ή Χώμα? Διαδρομές για κάθε ποδηλάτη!! Η ομάδα της bike team karpenisi σας προτείνει μοναδικές ποδηλατικές διαδρομές πέριξ του Καρπενησίου και όχι μόνο!!
Ξεπεράστε τα όρια και κατακτήστε κάθε κορυφή και κάθε λούκι!! Η ομάδα μας σας προτείνει διαδρομές για ατελείωτο φωκάρισμα στα Ευρυτανικά Βουνά!!
Το Βελούχι (ο Τυμφρηστός) με την επιβλητική Ψηλή Κορυφή στο υψόμετρο των 2315 μέτρων αποτελεί το ψηλότερο βουνό της Ευρυτανίας. Στις πανέμορφες πλαγιές του θα βρείτε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου το οποίο απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα σε απόσταση και 15 λεπτά σε χρόνο από το κέντρο της πόλης. Το Κέντρο διαθέτει 5 αναβατήρες με 18 πίστες σκι, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας, καθώς και 4 off-piste διαδρομές εντός ορίων του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Στα καταπράσινα λιβαδάκια του πάρκου η Ντόλυ, ο Τσάρλυ και η παρέα τους περνάνε την ώρα τους μασουλώντας χορταράκι, απολαμβάνουν τον καθαρό αέρα και ατενίζουν τις κορφές του Βελουχίου, της Καλιακούδας, της Χελιδόνας... Το Saloon Park είναι η καλύτερη επιλογή για να περάσετε μία μέρα γεμάτη συγκινήσεις. Δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες σε ένα πλήρως οργανωμένο και ασφαλή χώρο αλλά και ξεκούραση στο Saloon Cafe.