Για δεύτερη συνεχή χρονιά Γιορτή Μανιταριού στο Κρίκελλο

info-karpenisi Δευτέρα 30/4/2018 13:31Δεύτερη γιορτή μανιταριού στο Κρίκελλο Ευρυτανίας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας Γιορτή Μανιταριού!! Σάββατο και Κυριακή λοιπόν 5 και 6 Μαΐου θα απολαύσουμε ένα μοναδικό διήμερο.

Αναλυτικά λοιπόν την πρώτη ημέρα το Σάββατο στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του προέδρου μανιταρόφιλων Ελλάδας κ. Γιώργου Κωνσταντινίδη. Μοναδική ευκαιρία λοιπόν για όλους τους φίλους των μανιταριών να λύσουν τις απορίες τους αλλά και να διευρύνουν τις γνώσεις τους!

Την δεύτερη ημέρα Κυριακή θα έχουμε το κυρίως πιάτο ή καλύτερα πιάτα!! Στις 09:00 θα ξεχυθούμε στο Δάσος του Κρικέλλου ώστε να συλλέξουμε όσα πιο πολλά μανιτάρια μπορούμε! Κατά την διάρκεια της συλλογής θα πραγματοποιείται αναγνώριση διαφόρων ειδών μανιταριών είτε πρόκειται για βρώσιμα είτε όχι! Στην συνέχεια στις 14:00 ίσως θα είναι το κομμάτι της εκδήλωσης όπου θα μείνει στους περισσότερους αξέχαστο, ο γνωστός σεφ Φώτης Παρασκευαΐδης θα παραδώσει μαθήματα μαγειρικής με τι άλλο? Τα γευστικά μανιτάρια του Κρικέλλου ενώ παράλληλα την όλη εκδήλωση στην πλατεία του Κρικέλλου θα πλαισιώσουν οι μοναδικοί στο είδος τους Manitarock!!

Konstantinos Kefalas
Απολαύστε παρακάτω το περσυνό βίντεο από την συμμετοχή στην Πρώτη Γιορτή Μανιταριού του Πεζοπορικού Φυσιοδιφικού Συλλόγου Καρπενησίου!


1639